Kom je bij ons werken?

Wil je aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is en bijdragen aan een onvergetelijke avond voor onze bezoekers? Dan hebben wij dé job voor jou, want op onze afdeling publieksdiensten zijn we op zoek naar parttime horeca- en servicemedewerkers voor diverse functies.

Horecamedewerkers
Als Medewerker Horeca werk je achter de bar of als glazenhaler. Tijdens onze diverse programma’s, zoals concerten en clubnachten, ben je verantwoordelijk voor een hulpvaardige en vriendelijke service richting onze bezoekers. Hiernaast heb je veel contact met je collega’s én omdat je in de zaal werkt krijg je altijd wat mee van de optredens! Is dit iets voor jou? Klik dan snel door voor meer informatie.

Servicemedewerkers
Onze Servicemedewerkers worden ingezet op diverse plekken in de Melkweg waarbij serviceverlening aan ons publiek nodig is: achter de kassa, bij de servicebalie, de garderobe of bij de toegangscontrole. Tijdens onze diverse programma’s, zoals concerten en clubnachten, ben je verantwoordelijk voor een vriendelijke en hulpvaardige ontvangst van onze bezoekers. In deze functie heb je veel contact met collega’s en publiek. Wekt dit je interesse? Via deze link vind je meer informatie.

Medewerkers café
Als medewerker café werk je in de bediening van MILK, ons café/restaurant. Hier serveren we zowel lunch als diner, maar je kunt er ook terecht voor een drankje. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inschenken en serveren van drankjes, het uitserveren van gerechten en je zorg voor een welkome en prettige sfeer in het café.  Wil jij aan de slag in de bediening? Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren.

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

Blijf op de hoogte van Melkweg nieuws

Hier kun je inschrijven voor de nieuwsbrief